Op maat gemaakt
Exclusief & origineel

Air BEATS componeert de muziek in eigen huis! We werken ook samen met een keur aan professionele muzikanten. Van een herkenbaar audiologo, tot een 30 seconden tune voor een commercial, of sfeervolle achtergrondmuziek. Het wordt exclusief voor jou gecomponeerd.

Muziek voor films &
audio voor websites

Veel AV producenten kennen het probleem: bij gebrek aan de juiste muziek komt de audioproductie er vaak matig van af. Bij Air BEATS werkt dit anders. Direct contact met onze producent! Zo kan de componist zich inleven in het onderwerp en zijn compositie daaraan aanpassen.

Air Beats Muziek &
sound fx library

Air BEATS heeft een extreem uitgebreide muziekbibliotheek en een onuitputtelijke reeks geluidseffecten. Met al deze ingrediënten verzekert Air Beats je altijd met een productie met de juiste uitstraling die past bij uw wensen en de identiteit van de radiozender.

Wil je meer weten?

Heeft onze website niet al je vragen beantwoord? Op zoek naar een antwoord die past bij jouw wens? Tijdens kantooruren is er altijd iemand aanwezig bij Air BEATS! Gebruik ons ​​contactformulier en wij nemen contact met je op!

TOP